čtvrtek 14. listopadu 2013

Sunpocket - new season - new colours


Sunpocket jsou tu s námi v Qubus x Denim Heads již dlouho a za tu dobu přibyly tři nové styly a nespočet barevných kombinací. Více o značce ZDE na našem blogu. Pro tuto sezónu (rozuměj pro většinu z nás zimní, pro ty ještě šťastnější možná i sezónu surfovou) je zde opět několik nových, bezesporu zajímavých barev. Naskladnili jsme také některé vyprodané modely brýlí.

We stock Sunpocket shades almost from the real beginning. Since then, there are three new styles and tons of different colours. More info about brand here. For this season (winter season for most of us, for those even more lucky maybe also a surf season) there are some new colours. We hope that you will like them as we do. And yes, we restocked some sold out popular models of the past.



U klasických, "starých" typů Sunpocket Sport a Sunpocket II jsme vybrali následující:
New colours for the classic "old" styles

Sunpocket Sport Shiny Crystal



Sunpocket Sport Crystal Green



Sunpocket Sport Matt Black Wild



Sunpocket II Shiny Crystal



U typů, které jsou označovány jako nové máme nyní v nabídce toto:
For those "new" designs we can offer:

Sunpocket Samoa Dark Tortoise Glacier - LIMITED EDITION


Sunpocket Samoa Shiny Mustard



Sunpocket Tonga Black&Blue



Sunpocket Tonga Shiny Mustard




V nabídce máme také znovu kožená pouzdra Beach Bum na Sunpocket brýle, která jsou ručně vyrobena ze švédské kůže.
We have back on stock beautiful leather cases Beach Bum. Handmade in Sweden!
Zajímavou novinkou, spíše pro extrémní využití, jsou pak Sunpocket Glacier, což jsou brýle určené pro vysokohorskou turistiku. Jsou to upravené brýle Sunpocket Samoa, s novými skly, odpovídajícím kategorii 4, přímo určené proti vysokým úrovním slunečního záření ve vysokých nadmořských výškách. Navíc mají také odnímatelné boční panely z ručně děrované kůže. Brýle jsou k dodání ve výše zmíněném koženém pouzdře.

Sunpocket Glacier is Sunpocket's first product made for mountaineering and glacier exploration. The glasses are based on Sunpocket Samoa, with an all mirror lens cat.4, to protect from extreme sunlight in high-altitudes. They feature removable side shields with hand pierced air holes in untreated, natural leather and matching case hand made in Sweden.



Veškeré brýle jsou k mání v naší prodejně Concept Qubus x Denim Heads, popř. ke koupi v eshopu ZDE.

All the shades you can buy in our Concept Qubus x Denim Heads, or on the webstore HERE.




Žádné komentáře:

Okomentovat