neděle 10. srpna 2014

Sunpocket - new styles&restock

Sunpocket Tonga Matt Oak


Někdy barevné a vždy skládací brýle Sunpocket jsou (zatím, tešte se na další novinku) jedinou značkou slunečích brýlí, kterou u nás dostanete. Za tu dobu, co je prodáváme, se nabídka rozrostla o mnoho barevných variant obrouček i skel. Rozrostla se i nabídka stylů, které jsme ze začátku nabízely pouze dva. Oba (Sunpocket Sport a Sunpocket II) byly reprodukcemi originálních Sunpocket brýlí z 80.let. Postupně se nabídka rozšiřovala o modely Samoa, Tonga a Kauai. Nyní je zde opět nový model, Tobago.

Tobago Shiny Black


Sometimes colorfoul and always foldable sunglasses from Sunpocket are  the only sunglasses which we offer (for the time being, a new brand coming soon). For those couple of years which we sell them the collection grows steadily. In the beginning there were only two styles available. Both of them (Sunpocket Sport a Sunpocket II) were reproductions of the original Sunpocket styles from 1980s. Then, there appeared new shapes: Samoa, Tonga and Kauai. Now, there is a time for a brand new style: Tobago.

Sunpocket II Crystal Grey

Název je samozřejmě odkazem (stejně jako u ostatních modelů Sunpocket) na jméno ostrova, pro tentokrát karibského. Sunpocket sice kdysi založili jako brýle, které se nosí na lyžování na alpských ledovcích, ale postupem doby jsou velmi oblíbené i mezi surfaři. Všechny Sunpocket brýle drží na obličeji velmi pevně a jsou tak odolné, že je velmi nesnadné i je poškrábat pískem na pláži. Tobago jsou podobně masivní jako u Sunpocket Kauai, ale obroučky jsou vzhledově poněkud nižší. Masivní "nožičky" i ceková konstrukce zůstavají. Proč měnit něco, co se i přes svou krátkou existenci tak dobře osvědčilo (a to nejen z naší vlastní zkušenosti).

Kauai Dark Tortoise

The name is, obviously, is inspired by the name of a famous Caribbean island . Sunpocket shades were invented for a use on snowy tops of French Alps but they are now very popular among the surfers as well. All the Sunpocket shades fit quite firmly on the face that they do not fall down easily. And they are very durable meaning it is very difficult to break them or scratch the lenses, even with the sand on the beach. Sunpocket Tobago is a bit similar to Kauai but it features a bold brow line with thick and steady temples that provides a sophisticated look. Whay to change something what works well. And we can just confirm that based on our personal experience.

Tobago Shiny Black


Z nových barevných variant je (podle nás) potřeba zmínit určitě matové verze Tonga. Jsou jimi Tonga Matt Oak a Tonga Dark Seaweed. Brýle se od sebe liší nejen barvou obrouček, ale i skel. U Dark Seaweed jsou skla klasicky zelená a u Matt Oak jsou spíše do hnědého odstínu.

Sunpocket Tonga Matt Oak

From the selection of a new color combination we would like to point out especially the matt versions of Tonga, Matt Oak and Dark Seaweed. These two shades differ not only by the color of the frames but also by the lens. Dark Seaweed has a classic green color and Matt Oak are more to orange/brown. Everyone has different taste and we can fill up all of them.

Sunpocket Tonga Dark Seaweed


Bez zajímavosti nejsou ani klasické Sunpocket Sport v nové decentní barevné kombinaci zvané Crystal Mirror. Např. u Kauai jsme však vsadili na jistotu a znovu jsme naskladnili model Matt Black, který vypadá velmi sofistikovaně.

Sunpocket Sport Crystal Mirror

Another interesting new thing is Sunpocket Sport in a new not really aggressive colour combination: Crystal Mirror. But, with Kauai, for example, we restocked very popular style Matt Black which has very decent look.

Sunpocket Kauai Matt Black

Zkrátka jsou to brýle, které za příznivou cenu nabízí styl (široká škála barev i tvarů), praktičnost (jsou skládací) i trvanlivost (dobře vybrané materiály - polykarbonát, při standartním zacházení nezničitelné). Díky všem těmto výhodám jsou vhodné nejen na pláž nebo na zasněžené kopce, ale i do městské džungle. Není nic snadnějšího, než po odpolední procházce brýle složit a strčit do kapsy. Vtipný je i fakt, že jsou stále vyráběny na ostrově Mauricius. Momentální nabídka TADY.

Shortly said, those are the sunglasses for a reasonable price can give a good style (wide palette of colors and shapes) and durability (well chosen fabric - unbreakable polycarbonate, the most impact-resistant material on the market). Thanks to all these characteristics you can use them on the beach, while skiing but also in an urban jungle. There is nothing more simple than to fold them when afternoon walk is over and put them to your pocket. The interesting fact is that they are still made in Mauritius! The actual offer HERE.


Žádné komentáře:

Okomentovat