středa 24. dubna 2013

The Heritage Post No 5 - April 2013



Nové vydání magazínu The Heritage Post máme nyní k prodeji u nás v Concept Store Qubus x Denim Heads nebo v eshopu. O tomto skvělém časopisu jsme psali na našem blogu ZDE.

The latest issue of The Heritage Post is now available in our Concept Store Qubus x Denim Heads or in our eshop.

Kromě standartních rubrik jako je The Rugged Guys (v podstatě Fashion Monday po německu), kuchřské přílohy věnované vejcím, použití a pěstovaní bylinek obsahuje toto vydání např. i článek o Nezumi denim. Džíny Nezumi (o kterých jsme psali zde) jsou tak jedinečné tím, že se šijí ve Švédsku.  Velká část magazínu je věnována hot-rodům a lidem, kteří se okolo této parádní varianty motosportu pohybují. Ale píše se zde i kolech, konkrétně o ocelových rámech silničních kol, taškách Filson anebo o holení břitvou. Zkrátka, časopis je opět nabitý tím, co muž rozhodně potřebuje vědět.

There are usual articles like The Rugged Guys (actually Fashion Monday in German version), recipes containing the eggs, articles about growing and using herbs, but there is also a nice article about Nezumi denim. Jeans from Nezumi are quite unique because you can't find many jeans Made in Sweden in today's world. We have an article about Nezumi on our blog. A nice part of the magazine is about the hot-rods and people which drive them, repair them and live with them. But there is also an article for cyclist, about steel frames, and articles about Filson bags, razor blade shaving etc. Shortly, everything what a man needs to know.

Žádné komentáře:

Okomentovat